SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

=_=

Assalamualaikum...tak jawab dosa kalau jawab sayang..huhu..okey hari ni ada larian satu murid satu sukan 1 malayis...wah-wah..amat bosan..lau tahu macam tu baik saya duduk rumah tido lagi best..ni tah apa-apa je...cakap cikgu pun berlari sama tapi tak pun...adoi....takdi memang penat sangat-sangat....ops bukan penat berlari tau tapi penat ambil gambar..hahaha..orang lain sibuk-sibuk berlari tapi saya sibuk-sibuk ambil gambar...hahahaha..maklum lah saya ni memang suka bergambar dan satu lagi untuk buat kenangan...coz tahun ni saya last kat sekolah tu....adoi..rasa nak jadi from1 balik lah...hahahahah..okey ini gambar yang sempat saya ambil..

 masa ni kami tengah sakit kefala.hahahaha
hahha...ni masa saya tengah berlari tapi saya berhenti sebentar kerana nak bergambar kan..hhahahah...okey ni gambar masa saya kat padang lak....





...selebih nya kat FACEBOOK okey..haahhahahahaha

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

4 comments:

Kay Masingan said...

tak best ke larian tadi?
napa pula cikgu x ikut lari sekali?

=_+FaRhAnA=_+ said...

x best pun....biase lh cikgu bukan nya larat nak lari2 ni....yang dia thu mrh2 ank murid je..lalalalalal

Marniey said...

tak besh lah cigu tak join sma..

=_+FaRhAnA=_+ said...

tu lah pasal....

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)