SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

=_=

Assalamualaikum...tak jawab dosa kalau jawab sayang..okey hari ni my brother akan balik dari asrama....wah-wah mesti lah saya happy kan...coz dah lama tak jumpa dia rindu doll...maklum lah adik saya yang sorang tu sekolah jauh...wekss....jauh lah sangat setakat MRSM BESUT tu jalan kaki pun boleh kan..hahhaah....


ha...budak ini lah yang saya tengah tertunggu-tunggu ni...balik dah petang takdi tapi sekarang belum sampai rumah lagi..adoi...kamu pergi mana ha wahai hakimi....balik lah cepat-cepat kakak mu sudah rindu ini..hhhahahaha...rindu ke?....rindu lah jugak kan...sapa tak rindu adik an..huhu...

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

4 comments:

shiema sufian said...

happy always :)

zarulfarhana said...

adik saya lak xblik lak mgu nie...dh 3 mgu dh xblik...

=_+FaRhAnA=_+ said...

huhuhu

=_+FaRhAnA=_+ said...

oow...x pe nnt dia balik lh tu...adik sy ni pun kira mujur dia balik..lau x 1 bln skli bru dia blik

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)