SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:EXAM:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..tak jawab dosa kalau jawab sayang..lalala..okey hari isnin 08/08/2011 budak wangi akan menduduki peperiksaan percubaan spm 2011..


.doa kan kejaya budak wangi dan semua teman-teman budak wangi yang akan menduduki peperiksaan percubaan tu okey....disampaing itu budak wangi ingin memohan maaf jikalau budak wangi ada buat salah n silap atau terkasar bahasa dan menbuat teman-teman semua kecik hati.secara sedar atau pun tidak sear .budak wangi minta maaf ye....yang baik datangnya dari ALLAH S.W.T.. yang kurang baik datangnya dari diri budak wangi yang tak seberapa ni... doa kan kejayan kami okey....so kalau nak berjaya budak wangi dan teman-teman mesti lah


kena banyak study......kalau tak study macam mana nak dapat

A+..huhuhu..apa-apa pun budak wangi ingin ucapkan good luck kepada budak-budak spm 2011....kita bukti kan kat semua orang yang kita boleh berjaya...amin....:P



❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

1 comment:

iyka syafika said...

relex je..doa byk3...

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)