SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:HAPPAY:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...tak jawab dosa kalau jawab sayang......okey hari ni first time hana upload blog pagi-pagi buta ni...biase-biasenya masa macam ni hana tengah berselimut lagi..HAHAHA...okey hana happy sangat-sangat....coz benda yang hana idam-idam kan my father sudah pun beli...HAHAHA...nak tahu menda apa?..ni ha...kat bawah ni..



haaa...benda ni lah....abah hana beli canon D600...sangat cantik+comel+cun+sweet dan macam-macam lagi l0r....mula-mula abah hana nak beli yang sony punya...tapi bila abah pikir-pikir kan balik abah pun angkat canon...lalalala...sape tak happy kan...HAHAHA...:).....abah hana ni kan macam tahu-tahu je yang hana nak suruh abah beli kan satu...HAHAHA...apa-apa pun raya tahun ni bergambar sakan lah jawab nya..HAHAHAHAHAHA..:)



❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

4 comments:

Eyza Dyana said...

wahh.untung lah..heheh..rm bape ek?huhu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waa...ayah belanje...best nye....hehehe

miZz_nizZ said...

posing sakan r pasni!hehe

=_+FaRhAnA=_+ said...

tu lah pasal mmg best pun..hahaha

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)