SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:KALAU HANA SAKIT:

tak jawab dosa kalau jawab sayang...meh nak cium sikit..muahhhh...oloh-oloh..mucuk nya bau darling hana sorang ni..huhuhu,..okey tajuk enter hana kali ni ialah 'KALAU HANA SAKIT'....mesti korang akan cakap hana ni tak betulkan coz buat enter macam ni...ala...ada hana kesah..lalala...hrmm...sekarang hana selalu je sakit..bia l0r korang tak nak tahu pun hana nak cakap jugak..huhuhu....hana memer tahu yang ajal maut ditangan tuhan tapi kan hana mintak satu je kat kawan-kawan hana...nanti lau hana dah sakit teruk kat hospital korang datang melawat hana ye..c0z hana nak hari-hari terakhir hana bersama orang yang hana sayang terutama famly yang hana sayang sangat-sangat....hari tu kan..kan..kan...hana ada mimpi ex bf hana ajak hana ikut dia...ex  bf hana tu dah meningal...memer l0r orang cakap mimpi tu cuma mainan tido kan..tapi kan dah tiga kali hana mimpi benda yang sama....tak pe l0r...apa-apa pun hana nak minta maaf kalau hana ada buat salah n silap kat korang selama kita kenal ni...yang buruk datang nya dari diri hana yang baik datang nya dari allah s.w.t...

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

8 comments:

SimplySeoul said...

mimpi orang meninggal biasanya dia mintak pertolongan. bacakan dia doa, atau yassin.

sekadar kongsi pengetahuan agama saya yang cetek and serba khilaf ni.

=_+FaRhAnA=_+ said...

terima kasih

Aduka said...

hadiahkan al-fatehah byk2.

♥Aien Najwa♥ said...

aieN sangat sokong "SimplySeoul"..Saba ter dear..mybe dier mahu minte ptolongan..sedekahkan alfatihah..amin..(-_-)..

hyz said...

x leh ciom.. kang batal air semayang saye.. hak3...

=_+FaRhAnA=_+ said...

yeee

=_+FaRhAnA=_+ said...

ye aien..hrmmm

=_+FaRhAnA=_+ said...

:)

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)