SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:NEW HEADER:

tak jawab dosa kalau jawab sayang..lalala...okey hari ni entah kenapa tiba-tiba je hana rajin sikit nak buat header baru..lalala....tapi buruk kan..kan..kan...ala..maklum lah hana ni bukan pandai sangat kalau bak-bak edit ni..sikit-sikit tu boleh l0r...huhuhu....sory l0r  blog hana ni biase-biase je..coz hana suka yang simple-simple je..tak mahu peningkan kepala hana yang dah pening ni...hana tahu mesti korang busan kan..kan.kan..bila masuk blog hana ni...ala...jangan lah busan-busan...nanti muka kamu tak cantik n tak encem l0r sayang oii..au cak..au cak...senyum sikit..oloh-oloh dah macam keram mucuk dah.. :P

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

6 comments:

SimplySeoul said...

I kinda like the baju kurung U wear in the header...hehe.

=_+FaRhAnA=_+ said...

terima kasih... :)

Shaidatul Aireen said...

ha'ah . header awak cantikk . <3

=_+FaRhAnA=_+ said...

terima kasih dear.. :)

saveqmm said...

ok apa tu header..
dari saya ni tak tahu pun edit mengedit ni..ahahha..

terkejut sikit skroll arrow pi header terus hujan la pulak..hahha..
kesian budak wangi nnti demam...kihkihkih

lawat blog saya k...http://saveq.blogspot.com/

=_+FaRhAnA=_+ said...

hahahaa...ye l0r

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)