SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

SAYA SEDIH DENGAN AWAK

tak jawab dosa kalau jawab awak budak wangi + comot l0r sayang..hahahahahahaha (ketawa dalam sedih) .... dalam kita happy pasti ada sedih jugak kan..tipu lah kalau seseorang tu tak pernah sedihkan..huhuhuhuhuhuhuhuhuhu (ketawa dalam sedih)..title kita malam ini 'SAYA SEDIH DENGAN AWAK'




okey sumpah saya cakap saya sedih gila-gila dengan awak dan perangai awak yang sekarang ni...sampai hati awak kutuk saya dari belakangkan..apa salah saya dekat awak sampai awak buat saya macam ni???apa silap saya kat awak sampai awak sanggup mengata dekat saya sampai macam tu sekali ha??

saya ingat kan awak lah kawan saya...tempat saya berkongsi masalah dan suka duka bersama...tapi saya silap besar...dalam diam awak lah musuk saya...terima kasih buat saya macam ni...kita berkawan dari darjah empat sampai lah umur kita lapan belas tahun...tapi sanggup awak buat saya macam ni...

dulu time awak susah awak cari sape??time cikgu rampas telefun awak,awak cari sape??time awak kekurangan duit awak cari sape??...bukan saya nak mengira atau apa...tapi cuma awak ingat balik....time susah awak cari saya time awak dah senang awak lupa saya dan awak siap kutuk lagi saya...

dulu time awak susah awak cari saya..time cikgu rampas telefon awak saya yang bodoh ni sanggup tak pakai telefun sebab nak bagi nya kat kawan dia...time awak kekurangan duit saya yang bodoh ni jugak sanggup berlapar sebab nak bagi duit ke kawan dia..tapi awak balas semua ni dengan kutukkan atas saya...

terima kasih buat saya macam ni...saya tahu saya bukan kawan yang terbaik untuk awak..sebab tu awak buat saya macam ni kan...tak apa lah awak saya halal kan semua yang saya pernah bagi kat awak dulu...saya ikhlaskan semua tu....walau macam mana awak kutuk saya pun awak tetap kawan saya dunia akhirat...

bia lah awak nak mengata apa pun kat saya,saya tak kisah...sebab saya bukan TUHAN untuk menghukum awak....awak tetap kawan saya...you are my friend :'( :'(

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

7 comments:

Hnahdy said...

terima kasih berkongsi cerita.. dah hana faham perasaan awak.. mcm situasi hana ni

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/09/sahabat.html

bersabar ye.. suatu hari nanti awk akan rasa tenang dan lupa kisah sedih awak ni.

Nuryll Asma' said...

Sabar ye.. kadang-kadang blog boleh jadi peneman setia utk kite luahkan segala perasaan sedih or gembira. ^_^

http://nuryllasmahoney.blogspot.com/

(kalau sudi, follow me back. thanks dear :)

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Umi Aisyah said...

kawan memang selalu macam gitu :|

yana yani said...

sabar yer..T-T

FozyAliya said...

Salam kenalan..hye saya lia,,saje Blogwalking..lia dah follow blog..nanti follow blog lia lik yer time ksh..nice blog ^_^

Sabarlah adat hidup didunia..kalau kita baik sgt org tak suka..jahat lagi tak suka..jadi sebaiknya biasa2 ajew yew..sabar lah yer..

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)