SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

Lari-Lari Kita Lari

Assalamualaikum...tak jawab dosa kalau jawab sayang..huhu...okey jam tepat pukul 13.36 am...saya masih tak tido lagi..maklum lah baru sudah un9 FACEBOOK kan..hahhaha...hari-hari FACEBOOk apa nak jadi lah saya ni kan..okey besok ada larian satu murid bla.bla.bla...hahhahaha..yang belakang tu saya dah lupa apa...maklum lah saya dah kan dah tua jadi semua benda dah lupa...adoi...esok kena pergi sekolah pukul 6.30 am.bak kata cikgu tengku malim 'vavi tak bagun lagi masa ni'..adoi..bahaya betul mulut cikgu saya sorang tu...tapi betul jugak apa yang cikgu cakap tu...pukul 6.30 a.m tu waktu saya bagun tido untuk ke sekolah..ni pukul 6.30a.m dah nak kena ada kat sekolah jadi pukul berapa agak-agak nya saya kena bagun ni..haahhahahahaha....tapi kan saya kalau time cuti pukul 8.00a.m atau 9.00a.m baru saya bagun ops...janganingat saya tak solat tau...saya bagun lah dalam pukul 7.00a.m untuk solat dan sambung tido balik..hahahahha...solat itu kan tiang agama...betul x?..hahah...apa-apa pun esok saya nak berlari paling slow..hahahhaa..bongok betul lah..orang nak berlari paling laju saya pulak nak berlari paling slow....hahahha..apa pun peace no war..:P

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)