SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:BAIK TERENGGANU:

tak jawab dosa kalau jawab awak budak wangi...ah ceh ceh ceh suka lah tu..suka lah tu kita cakap dia budak wangi..hoho...okey sayang-sayang ku sekalian malam ni tajuk enter kita ialah 'BALIK TERENGGANU'...alahai bukan kita lah yang baik terengganu..kita memang dah duduk terengganu pun..kawan lama kita lah..dia nak balik terengganu mak ai happy gila lah kot..kita dah lama tak jumpa kawan kita ni....rindu tahap gamban dah ni.....dia cakap habis exam dia terus nak balik sini...kita tanya dia dah nak balik macam mana kan kelatan banjir...dia tak kira dia nak balik jugak terengganu....kita pun cakap lah okey bila dia balik nanti kita nak pergi jalan-jalan dengan dia sampai puas orang cakap buat hilang ringu lah kata kan....kita memang ramai betul lah tak jumpa dia....biasa kalau kawan kita coll kita selalu cakap bila nak balik terengganu tapi dia cakap entah....tapi kali ni dia balik...suka.suka.suka....sayang-sayang ku sekalian tolong doa kan kawan kita selamat sampai terengganu okey....


ini lah gambar kawan kita yang kita cakap dia nak balik terengganu tu...dia comel kan...comel macam kita..hohohoho..just kidding lah.... :p

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

1 comment:

.ain. said...

yesss. saya wangi.. ehmmmm. semoge die selamat sampai.

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)