SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:EXAM DAH NAK HABIS:

tak jawab dosa kalau jawab awak budak baik......watlek sudah lah kita memang tahu awak budak baik..hoho..okey sebelum awak baca enter kita ni mesti korang dah baca kan tajuk enter kita ni...hrmm...exam dah nak habis...happy rasa nya bila exam dah habis kan...coz dah tak payah sibuk-sibuk nak baca buku atau ulang kaji atau pergi sekolah lagi...hik hik hure..hahahaa...tapi kita sedih jugak coz dah tak dapat jumpa kawan-kawan kita lagi.....kita sayang meraka semua walau pun dalam kelas tiap-tiap hari gaduh (gaduh manja lah kata kan)..kita tetap sayang kawan-kawan kita....agak nya bila lah kita dapat berkumpul dengan kawan-kawan kita lagi..nanti ada yang pergi plkn ada yang keja dan dan dan takut ada yang dah kahwin kan..aw aw....ermm..nanti kita mesti rindu kat kawan-kawan sekelas kita...kerna merakan selalu buat kita senyum ketawa sedih dan macam-macam lagi....kita harap kita dapat jumpa kawan-kawan kita lagi lepasni :'(    :'(

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

seronoknye tgnok kereta kt header kamu tuuu!!! :D

ikatankasihku said...

WASALAM....header cun la...gempak seh..

*kwn2 insan paling rapat selain family :)

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)