SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:TERIMA KASIH AWAK:

tak jawab dosa kalau jawab kita sayang awak sangat-sangat....wat diam dah lah kita sayang awak je awak jangan kasi tahu orang lain tau yang kita sayang awak...hoho...awak mesti lah tengok kan tajuk enter kita...haaa...tajuk enter kita kali ini ialah 'TERIMA KASIH AWAK'...ya terima kasih kat awak lah terima kasih kat sape lagi kan..aw aw...26 november 2011 kita happy sangat2 tau..coz budak tu kan dia kasi kita anak patung kucing dan  lagi minyak wangi....boleh lah tahan wangi nya macam kita lah kan..hikhok...kita tak kisah pun barang-barang tu mahal ke murah kita tetap hargai nya...terima kasih tau awak atas semua tu...kita happy gila-gila lah....kita rasa terharu sangat awak kasi kita barang-barang tu...sayang awak lah..hohohoho 



btw kucing tu comel macam kita kan..buwek...just kidding dear..kita tahu kucing tu comel macam korang kan..kan..kan...lalalalal :P

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

5 comments:

by Shah [SC] said...

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Giveaway SC!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Pakej Iklan Murah!

Syakirah said...

bertuah dpt minyak wangi dan patung kucing yang cute! :)

selamat berkenalan.. :)

HUDAJMAL said...

aww aww !comel nye kucing tuu. pink lagi. hehehe.so sweet :)

khairul akmal bin azman said...

sama2 awak..
terjiwang lak!

Picoz Shupalula. said...

sweet nye. ekekeke.

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)