SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:BERSYUKUR DENGAN APA YANG TUHAN KASI:

tak jawab dosa kalau jawab sayang....hye kawan-kawan kita rindu awak lah awak rindu kita tak...ha??..apa??...tak rindu..hrmm..tak apa lah kita tahu lah kita ni sapa kan...hahahahahhaha...over lak kita ni..adoi...okey you all hari ni cikgu nak mengajar tentang 'BERSYUKUR DENGAN APA YANG TUHAN KASI'...murid-murid ku yang ku sayang sila bagi perhatian okey..kalau tidak cikgu farhana  cubit kan baru tahu...oloh-oloh...baru acah sikit dah nak nagis...macam baby lah awak ni..tak apa kita suka...kita suka...weks... :p...okey kita sebagai manusia yang fizikal okey semua nya patuh bersyukur lah ni tangan elok2 ko pergi toleh sana sini apa ingat ko hebat ke kalau ko buat macam tu eh sial lah puih....kita paling menci tau kalau orang toleh tangan sabab putus dengan pakwe makwe atau apa2 je lah memang kita tak suka nampak sangat dia tak bersyukur dengan apa yang tuhan kasi...mana tak nya tuhan dah bagi tangan tu elok-elok ko pergi toleh...cuba ko pikir orang-orang yang tak ada tangan tu macam mana perasaan dia bila tak ada tangan....ni ko ada tangan lansung tak hargainya..eh kejap kejap meh kita ramai-ramai fikir macam mana perasaan orang yang fizikal nya cacat tu..kecian kan kat dia...mesti selalu kena kutuk biasa lah manusia sekarang ni kan mulut semua nya comel2 belake..hrmmm....enter kita ni bukan nak tuju kat sapa2 just nasihat untuk kawan2 dan tak lupa jugak untuk kita...so sama-sama lah kita bersyukur dengan apa yang kita ada ni...



❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

1 comment:

Roha said...

Assalammualaikum wbt Nurul Farhana.
Semoga diberkati dan dirahmati Allah swt. Bersyukur akan ditambah nikmat berlipat ganda oleh Allah swt. Alhamdulillah. Keep blogging.

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)