SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:SAYA BUKAN BUDAK SEKOLAH LAGI:

tak jawab dosa kalau jawab awak budak busuk....aw aw kita tahu awak memang busuk pun kan..ah ceh ceh tak nak ngaku pulak budak busuk ni....hahahhaa...okey kita bukan budak sekolah lagi..so sudah-sudah lah panggail kita budak sekolah okey...kita happy lah jugak coz kita dah habis exam sijil penikahan malaysia(SPM)..hahahaha.....pas ni dah tak payah sibuk-sibuk baca buku sekolah...lepasni tugas kita baca muka buku je..hahahaha.....



time exam kami semua masih lagi berjalan-jalan....ketua yang jaga exam ni memang terbaik lah...dengan dia-dia wat lawak...time exam spm tu bukan exam oti ke apa...alahai...bagoz kan....gini lah cara nya kalau nak jadi pelajar cemerlang..hikhok...


sedih+happy......sedih coz ni last kita pakai baju yang comel tu..huhu..happy coz dah habis exam lah yunk...sapa tak happy kan...hahahahahaha :p

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

1 comment:

Picoz Shupalula. said...

Suke lettew dah abis exam. hik

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)