SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:DOP AU KESOH ENTER NI:

tak jawab dosa kalau jawab awak budak gedik.....hoho...rindu nya kat perkataan budak gedik tu....coz kita panggil kawan kita yang laki tu budak gedik...coz dia suka wat gedik....tapi dia comel kot....hahahaha..

sebenarnya pada malam-malam buta ni kita bukan lah nak cerita pasal budak gedik...tapi tajuk enter kita pada malam-malam buta ni ialah...jeng..jeng..jeng.....bak kata nabil lu pikir lah sendiri...hikhok...okey kita melawak je tu...tapi harap korang ketawa lah..ala ketawa lah sikit tak mw muka masam-masam gitu..

kita sebenarnya tengah marah ni..haaa nampak tak muka tengah marah ni..nampak tak..kalau tak nampak orang tua-tua kata pendik umur....hohoho....melawak jugak tu..plzzzzz tolong ketawa macam kita ni HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....sape tak ketawa macam kita dia budak busuk...weksss...

sebenarnya kita tengah bosan ni tu yang tak berapa nak betol tu....ish..teruk bebenor NURUL FARHANA ni kan.....hahaha.....okey mintak maaf kalau ada buat salah dan silap...enter kita kali ni tajuk dia tak tahu apa...mengarut sekali.....orang ganu kabo bolok wok..hahahahhahahaha

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

3 comments:

Ummi Alesya Sofea said...

Wsalam..dear,sy dah follow,nnt jmput ke blog sy pulak yer.. :)

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi ! Awesome blog ! Done follow you ! I will always support u ! Chill :)

http://secret-domokun.blogspot.com/

suzie rahman said...

nice entry..

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)