SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:MALU:

tak jawab dosa kalau jawab awak budak comot sayang....hikhok...wah-wah...sudah lama kita tak buat enter baru...hrm..tapi kalau kita tak buat pun awak semua bukan nya kisah pun kan...maklum lah kita punya enter macam apa je kan..hahahaha.....

okey tajuk enter kita kali ni malu...malu??..kenapa malu??sebab apa malu??malu kerna apa??..hahahaha....mesti dalam fikiran awak bercelaru kan fikir sebab apa kita malu...ceh wah ayat kita memang tak boleh nak blaa...hahahahahaha

okey kita malu coz semalam kita baru je pergi jumpa mak mentua kita..hahahaha...ceh wah mak mentua tu...ko ado??hahahahaha....mak mentua lah sangat kan...huhu..semalam kita pergi rumah my pak cik mucuk...

pak cik mucuk tu kita punya sayang kot..hahahaha....sayang lah sangat...hikhok..semalam pergi rumah dia memang malu gila-gila...malu dengan mak,nek dan adik dia..malu sangat-sangat...dah lah dia suruh kita makan nasi kat rumah dia....

buat malu je....tapi kita makan sikit je..sebab time tu kenyang lagi..kalau tengah lapar harus habis satu periuk nasi tu.....bila mak mentua tengak tak jadi nak buat kita ni menantu dia..habis kuat sangat makan nya..hahahahaha

yang pasti family pak cik mucuk kita memang baik sangat-sangat..dia layan kita pun baik je...kita suka dengan mak n nek dia..baik sangat-sangat...tu lah pertama kali kita pergi rumah lelaki dan jumpa mak dia tau....memang malu gila..

sebenarnya kita ni ada sifat malu yang tak boleh nak dikawal tau...tapi sebab kan pak cik mucuk kita tu..kita terpaksa lah kawal sikit..coz tak nak lah nampak yang kita ni malu...tapi macam mana kita kawal pun tetap boleh nampak malu kita tu..hahahahahahahhahaha

apa-apa pun doa kan kita kekal sampai ke anak cucu cicit okey.. :"PPPPP



❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

1 comment:

IllyNabila Zanal said...

fuyyo :) .jumpa mak mertua :> ..of coursela segan

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)