SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:DAH TAK SUNYI LAGI KOT:

tak jawab dosa kalau jawab awak budak comot....hikhok.....okey2 how are u...ada sihat ke??...kalau tak sihat baik pergi hospital kalau klinik yang berdekatan untuk dapat kan rawatan..hahahaha..maklum lah sekarang ni kan macam-macam penyakit ada....

okey tajuk enter kita pada petang ini ialah 'DAH TAK SUNYI LAGI KOT'.....hahahaha....okey dulu kita sunyi sangat-sangat coz tak ada yang nak mesej dan tak ada yang nak coll kita...tapi sekarang dah berubah dah kot...hahahhahaha...okey kita happy sangat..

terima kasih sangat ya allah sebab pertemukan kita dengan dia....dia memang yang terbaik untuk kita...kita bersyukur sangat dapat dia...dengan kehadiran dia hidup kita dah ceria macam dulu kembali....dia membawa sinar dalam hidup kita(cehwah..sinar gitu..hahahaha )

dia comel sangat..aw aw comel ke???...comel lah bagi kita....sebenar nya kita selalu je jumpa dia time konvoi..tapi sebelum-sebelum ni kita tak perasan pun dia....maklum lah kita ni tak suka mana pun tengok-tengok budak laki ni..tapi kalau lihat-lihat tu suka lah...

kita harap dia lah orang yang terakhir yang kita cinta..kita harap kita kekal dengan dia sampai anak cucu...doa kan kita dengan dia bahagia okey.... :P



❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

2 comments:

lavera said...

happy selalu :)

fatin amalina husna said...

oow..ptotlar x sunyi dah..^^
smoga kekal ye..

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)