SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

:SPM,SPM,SPM:

tak jawab dosa kalau jawab awak,awak dan awak budak baik..huhu..okey tajuk enter hana hari ialah SPM,SPM,SPM...ya allah sedar tak sedar spm dah nak dekat tinggal lagi satu bulan untuk menetukan masa depan hana...takut rasa nya untuk menduduki peperiksaan SPM..tapi hana nak sangat-sangat berjaya hana nak tunjuk kat mama,abah dan arwah yang hana boleh berjaya macam orang lain....arwah selalu berpesan kepada hana supaya belajar rajin-rajin jangan hampa kan mama dan abah...hana pun dah janji dengan arwah sebelum dia pergi untuk selama-lamanya yang hana akan berlajar rajin-rajin dan capai cita-cita hana...btw hana nak minta maaf kat awak,awak dan awak semua kalau hana ada buat salah atau enter hana ni buat awak,awak dan awak terasan hati hana minta maaf okey....yang baik datangnya dari allah s.w.t yang buruk datangnya dari hana....if semua manusia pernah melakukan kesilapan kan..so maaf kan hana okey...dan hana nak mintak tolong kat awak,awak dan awak  supaya doa kan hana berjaya dan boleh jawab exam ye....:)



❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

7 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

all the best dik

gilaweb said...

latihan mesti cukup ok...byk bt solat sunat

aleen aiden said...

gudlak dgn exam ok.do ur best.insyaAllah all ur hardwork will pay out. :)

azilinda ali said...

semoga berjaya..do your best..=)

saya KILA said...

goodluck ! mari kita sama2 berjuang :)

Korean Style Online said...

Nice blog and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day

Arina Shamsul said...

Good luck dik..usaha + Doa + tawakal;-D

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)