SILA TINGGAL KAN LINK BLOG ANDA DI ATAS..AGAK SENANG UNTUK DICARI..TERIMA KASIH :)

AKU DAH GEMOKK :(

tak jawab dosa kalau jawab awak budak comot..hikhok...okey kita rindu gile-gile kat my blog..maklum lah sekarang ni kita buzy sikit tu yang sampai tak sempat nak buat enter tu..huhuhu...kita harap korang sihat-sihat saja okey darling....:P

okey hari ni tiba-tiba je kita rasa nak buat enter coz dah lama tak buat rindu rasa nya..hahaha..okey tajuk enter kita "AKU DAH GEMOK"...kita sekarang semakin hari semakin gemok lah..heran kita macam ni..hahahaha...ya lah kan mana tak gemok asyik makan je keja nya :P

maklum lah cuti-cuti macam ni keja nya makan tido online tu je lah keja kita sekarang...nak buat macam mana kita duk kat rumah je..nak pergi keja tak berani dan abah kita tak kasi kita keja..alahai...apa nak jadi anak abah memang macam ni..hahahaha :P

orang semua cakap kita sekarang dah debak sikit..alahai tak nak lah debak-debak nanti susah nak cari baju atau sewaktu dengannya..hahaha...kita ingat nak diet lah..atototototo diet lah konon..hahaha...insya-allah kita akan cuba diet sikit..sikit je tak banyak pun :P

tapi kan atuk kita cakap macam ni kat kita "angah makan lah selagi boleh makan nanti bila dah sakit dah tak boleh dah makan makanan yang sedap-sedap..nanti angah kalau sakit makan bubur je lah..tu pun kalau bubur tu sedap..hahaha"..atuk kita tak suka tengah cucu dia nak diet-diet ni..hahaha... :P


kita nak kurus macam ni lah..hahahahaha :P

❤ terima kasih kerana sudi bace :) ❤

1 comment:

Feenas Sya said...

kalau gemok comel tak ape ..
;)

BLOG INI 100% MILIK NURUL FARHANA AFANDI :)